Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Lovense Sex Maskine var 1

Oversigt

Er du klar til en automatisk, ubøjelig, bankende fornøjelse? Med denne sexmaskine fra Lovense får du opfyldt dine ønsker om millimeterpræcis, bankende, aldrig-stoppende sessioner.

Den er stabil og let at samle, og denne robuste maskine kommer med to dildoer, som du fastgør til Vac-U-Lock-adapteren. Nyd den svimlende hastighed den kan opnå pr. minut, når du giver den gas solo eller med en partner - det dobbeltsidede design tillader to personer at lege med på én gang.

Juster stødvinklen, længden og højden efter din smag, vælg en dildo og find den perfekte position for dig til at modtage dine dunkende sensationer. Oplev langdistance nydelse ved at bruge Lovense Remote-appen til at lade din partner tage kontrol over maskinen.

Appen giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til voksenvideospil eller webcam-steder.

MærkeLovense
Produktvægt (g)13300
IndeholderUnbrakonøgle, Dildoer, Strømforsyning, Strømstik, Adapter, Opbevaringspose
Primært MaterialeMetal
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberJusterbar, App-styret, Thrusting funktion
SprogKinesisk, Fransk, Tysk, Tjekkisk, Engelsk, Spansk
SKU26889
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utroligt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust, nem at samle og bruge.
Maskinoversat fra sinful.se
Den bedste X-maskine, vi har prøvet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den 4. six-maskine, vi har købt, efter at andre modeller gik i stykker på grund af dårlig kvalitet, og vi må sige, at vi er meget tilfredse og overraskede over, hvor godt dette produkt er! Næsten lydløs (kun elektroniklyd), god styrke, meget god størrelse på maskinen i forhold til den styrke, den producerer. Det bedste af det hele er dog app-kontrollen, ja, du kan gøre standardting for at kontrollere den, men hvad mange nok overser er, at du kan justere tophastigheden, som som standard er indstillet til 70%, OG du kan justere, hvor meget modstand maskinen tillader, før den lukker ned af sikkerhedsmæssige årsager! Det eneste, jeg kunne forestille mig, ville have været lidt tungere ben, da den kan begynde at bevæge sig nogle gange (nogle vinkler), men man kan ikke klage over, hvordan maskinen er!
Maskinoversat fra sinful.se
Min første maskine
Anonymous - 13. mar. 2024
Nem at samle, der findes også gode Youtube-videoer om, hvordan man samler den. Noget, jeg gerne ville have vidst, før jeg købte maskinen, er, at der er to skruer i maskinen, som er følsomme. En til fastgørelse af selve armene på maskinen og en til justering af slaglængden. Hvis en af disse skruer skrues helt ud, er maskinen tilsyneladende ødelagt, og de kan ikke bruges mere. Der er stadig to skruer, du skal justere relativt ofte, hvis de ikke er det. Du kan have den stående fremme, som den er. Manglede et monteringsværktøj, men det viste sig, at st 8 var inde i plastikken på et af benene. Mens stykke 6 var i en helt separat pakke. Så mit tip er at plastre alt til inden montering, hvis man ikke lige kan finde en unbrakonøgle. Sjovt at kunne bruge på afstand, lidt tricky i starten at finde den rigtige højde og vinkler. Det eneste minus ved brugen er, at hvis du er stram eller klemmer hårdt, sænker den farten eller stopper af sikkerhedsmæssige årsager på grund af modstanden. Dette kan justeres i appen, men er desværre ikke nok for mig. Da jeg fandt ud af, hvad der var rigtigt for mig, var det en utrolig dejlig oplevelse. Jeg er glad for mit valg.
Maskinoversat fra sinful.se
Vild oplevelse!
Anonymous - 13. mar. 2024
At blive penetreret hårdt og dybt fik en ny betydning, da denne kom. Det er en investering i din egen nydelse. Jeg synes, den er nem at justere med hensyn til højde og længde af stød. Den er nem at forbinde til appen, men denne kontrol, som du sætter i maskinen, fungerer bedst.
Maskinoversat fra sinful.no

Lovense Sex Maskine

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
6.995,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS