Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
MaleEdge Extra Penis Enlarger var 1

Oversigt

Med Male Edge Extra penis forstørrelsesapparat kan du opnå dokumenteret forstørrelse af penis.

Dette er Male Edge Extra udgaven, som har noget mere ekstraudstyr end Basic udgaven og lidt mindre udstyr end Pro udgaven. Denne udgave er for dig, der ved, at du vil bruge Male Edge over en længere periode, hvor du vil få brug for de ekstra gummiremme.

Undersøgelser viser, at mænd der bruger Male Edge, kan forøge deres penis størrelse med op til 60%. Det er klinisk bevist, at man efter 3-6 måneder kan øge længden af sin penis med ca. 30%.

Male Edge er nem at bruge, og så er det et af de bedste produkter i verden til mænd, der ønsker at forøge deres penisstørrelse.

Den ring på Male Edge, som omslutter penis ved roden er ca. 4,6 cm i diameter. Dette skal du være opmærksom på, hvis din penis er bredere end dette (i slap tilstand).

Forlængelsen foregår via et udtrækningssystem, som gradvist forlænger din penis Det er antallet af timer, du bruger Male Edge, der giver resultater, og du kan derfor bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. Jo flere timer du benytter Male Edge, jo større og længere et resultat opnår du.

Den opnåede størrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. vælger at stoppe med at bruge Male Edge.

De fleste Male Edge Extra brugere benytter produktet i 6-18 måneder i 2-4 timer dagligt (nogle benytter nattetimerne til denne proces, da det er muligt at sove med den).

Pakken indeholder: - Male Edge Penis forstørrer. - Lineal. - 2 x gummiremme - Male Edge rejsetaske. - Beskyttelsespose. - Beskyttelses pad.

Forskellen på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er defineret ud fra, hvor meget ekstra udstyr, der følger med i pakken. Dvs., at der IKKE er forskel på selve forstørrelsesapparatet i de tre udgaver.

MærkeMale Edge
IndeholderLineal, Opbevaringspose, Gummistropper
Indre Diameter (cm)4.6
Strækbar DiameterNej
Primært MaterialePlast
FarveGrøn
EgenskaberJusterbar
SprogEngelsk
SKU11753
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ubrugelig. Spild af penge
Jonas - 23. feb. 2023
Kan på ingen måde få ordentlig udtræk med systemet.. virker ikke
Besværlig og dårlig manual
H - 5. nov. 2021
Stroppen var ubehagelig at have på og den medfølgende vejledning var ikke særlig udførlig. Alt i alt har jeg fortrudt at jeg købte den, da den er helt ubrugelig. Kan derfor ikke sige om den virker.
Dur ikke
G - 19. nov. 2017
Har nu brugt den et år mellem 2-6 timer om dagen. Den var 14,3 cm da jeg startet og nu et år efter er den 14.3 cm så det siger jo alt .Syntes dog at jeg holder lidt længer når jeg har sex med konen som har været med hele vejen og været hende der var måler så vi var 2 om det. Skal dog sige at efter et halvt år og ingen extra cm gav sinful mig pengene tilbage.
Giver ensartede resultater, men kvaliteten kunne have vęret bedre.
Mattias - 19. jan. 2021
Det har jeg nu vurderet i lidt over fire måneder, og da jeg har fųrt en log omhyggeligt, kan jeg bidrage med min statistik. Jeg har brugt den i i alt 158 timer, men i dag flękkede plastikken i den ene "arm" så nu er den desvęrre helt i stykker. Havde håbet på bedre holdbarhed, da der står at man kan se fortsatte resultater i op til 1000 timer. Jeg så en ret drastisk stigning i både lęngde og omkreds allerede efter de fųrste 20 timer – 6 % ųget lęngde og 5 % ųget omkreds i erigeret tilstand. Efter 50 timer var de samme tal 11 % plus i lęngden og 13 %! Omkreds. Herefter nåede jeg en form for top, og så ingen lige så drastiske stigninger. Jeg tog en måned fri efter 100 timer for at se, om ęndringerne var permanente, og det ser de bestemt ud til at vęre. Så et fald på et par procent i slutningen af måneden, men jeg tog det tilbage allerede efter fųrste gang jeg begyndte at bruge det igen. Efter i alt 158 timer har jeg holdt både lęngde og omkreds, og de holdt sig på henholdsvis 11,5% og 13%. Det er ęrgerligt, at det nu er brudt sammen, da jeg gerne ville have fortsat og set yderligere resultater, nu hvor jeg ved, hvor effektivt det har vęret indtil videre. Det mest positive ved denne gadget er uden tvivl resultatet den giver. Både lęngde og omkreds er steget markant, og det gęlder både erigeret og slagtet tilstand. Den reelle stigning i slagtetilstand var meget velkommen, da jeg er/var "grower". Kęmpe forskel nu! Det absolut mest negative udover at den gik i stykker er, at det er meget svęrt at lęre at bruge. Det tog mig mange forsųg, fųr jeg fandt en teknik, der virkelig virkede – selvklębende gazebind på apoteket og vikle den rundt om skaftet lige under glansen. Det medfųlgende Twilight gav kun flere problemer, så gaze er mere eller mindre et krav, hvis man stųder på problemet, at man "glider" ud af den. Er det prisen vęrd? Absolut, for det giver virkelig resultater. Men jeg ville rigtig gerne have set lidt bedre byggekvalitet, da denne plast åbenbart kan revne. Ved ikke om der er reservedele at få fat i, men jeg har desvęrre ikke råd til at bestille en ny, ellers havde jeg nok gjort det med det samme.
0
Fungerer sådan, dårligt materiale
Anonymous - 1. mar. 2023
Der vil ske en forlængelse/omkredsforøgelse, så det er godt. Men den er meget langsom, så den er ikke særlig sjov. Det gør virkelig ondt at bruge den i lang tid. Men hvis du vil være sød.... etc etc. På mindre end 18 måneder er fire arme blevet brugt - materialekvaliteten af armene er elendig, og jeg prøver virkelig at belaste gradvist, symmetrisk osv.
Maskinoversat fra sinful.se
Test af mandlige kanter
Anonymous - 10. feb. 2022
Jeg har ikke brug for den i min størrelse, men jeg prøvede den af ren nysgerrighed og på grund af prisen. Jeg blev overrasket over, hvordan udstrækning påvirker tykkelsen og bedre varighed under sex. Hvilelængden steg i det mindste lidt. Produktets kvalitet er dårlig, plastarmene holder ikke. Heldigvis kan du finde billige reservedele her. Intet behageligt ved disse på, kræver virkelig løse bukser og stadig selv at sidde er ubehageligt eller akavet. Alligevel vil jeg teste dette i mindst et par år, et par ekstra centimeter ville være ok (over 21 cm). Så workout, workout....
Maskinoversat fra sinful.fi

MaleEdge Extra Penis Enlarger

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.149,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS