Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine 2.0 var 1

Oversigt

Gør dig klar til at give dine solostunder en overhaling med Suck-O-Mats nye og opgraderede blowjob maskine: Suck-O-Mat 2.0 Fjernbetjent Blowjob Maskine.

Maskinen har en motor med 100% mere kraft og styrke end sin foregængers. Nyd den håndfri stimulation og dens fantastiske sugeevne, hvor du kan opnå op til 200 sugende impluser i minuttet.

Maskinen har 9 gear, hvor 1. gear har 6 hastigheder, som du selv kan styre via den trådløse fjernbetjening. Lad de uforudsigelige mønstre i gear 2-9 overraske dig med følelsen et realistisk og lækkert blowjob. 

Du kan hele tiden ændre hastigheden ved alle mønstre, hvilket er praktisk, når du vil have hurtige orgasmer. Få ekstra stimulation med det videreudviklede sleeve, som på indersiden har et utal af pirrende knopper.

Suck-O-Mat Fjernbetjent Blowjob Maskine har et elegant design med LED speedometer på og tilsluttes via stikkontakten.

Der medfølger fjernbetjening, biladapter og en 20 ml Just Glide glidecreme.

MærkeSuck-O-Mat
Produktvægt (g)3250
IndeholderEU adapter, Adapter
Fuld Længde (cm)15.9
Indre Dybde (cm)11
Indre Diameter (cm)2.5
Strækbar DiameterJa
Strømkilde1 x CR2032 (Inkluderet), EU-plug
Vibrationshastigheder30
Primært MaterialeTPE
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberFjernbetjent, Vibration
SprogEngelsk, Italiensk, Spansk, Polsk, Dansk, Russisk, Tysk, Fransk, Hollandsk
SKU22369
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke nok til prisen
John - 29. mar. 2023
Selve produktet er i super lækker kvalitet, men den er stor og bøvlet at sætte sammen. Og selve stimuleringen er desværre ikke noget særlig voldsomt - det er mere en passiv teaser, men den er svær at "blive færdig" med, desværre. Jeg havde noget håbet på mere til den ellers ret heftige pris.
Wauw
Den krævende - 8. may. 2022
Til at starte med tænkte jeg at der var sgu ikke meget og komme efter… Men da jeg så fandt ud af at et godt trick var og klemme selve sleeven sammen inden indføring af penis, så må jeg ellers nok love for at oplevelsen blev en anden. Hold da op hvor den suger og stimulere… Selv lyden gengiver den hvis man bruger nok glid creme af den rigtige slags… bare wauw. For mig er de to første trin de mest effektfulde, men der helt noget for enhver med hele 6 trin
Fjernbetjent Orgasme
Michael - 23. dec. 2021
Perfekt maskine. 'Desværre' holder resultatet ikke så længe, og så er man på den igen. Man bliver afhængig af den maskine, og den er altid i humør til en omgang mere. Den er lidt kompliceret at tørre, med alle de dupper indeni, de skulle jo helst ikke gå i stykker - Lufttørring med en lille ventilator. Alt i alt er Jeg glad for den, og den er i alt fald anbefalingsværdig. Stiv hilsen...
Godt produkt
Anders - 12. nov. 2021
Produktet virker godt, men det er vigtigt at vinkle den rigtigt, så får man det bedste resultat
Suck
Mf - 7. sep. 2021
God følelse, men har svært ved at gøre arbejdet færdigt
Uheld ødelagde maskinen!! Hvad kan du gøre?
Ole - 1. jun. 2021
Stick fra maskinens slange til sugekoppen er af hård plastic og knækker nemt i maskinens indsats. Det skete for mig. Ak oh ve mange penge spildt, Sinful kan ikke skaffe en reservedel. Tænke tænke? Nååå sticket er ens i begge ender. Vender du stick om og monterer slangen på den itugåede ende af stick - kan den anden ende af stick sættes i maskinen som før!! (Husk lige at fjerne stumpen derinde først)- og - vupti - MASKINEN VIRKER IGEN.
Dyr men spændende ny kraftig maskine
Ole - 1. feb. 2021
Maskinen lever op til beskrivelsen fra Dennis. Men jeg har vanskeligt ved at finde ud af at bruge fjernbetjeningen, så jeg oplever det, der loves om produktet. Det gør oplevelsen bliver ringe og jeg vælger at bruge de andre gode maskiner, jeg har. Oven i købet billigere maskiner. Jeg oplever ikke det er let at få skiftet fra et trin til et andet (f.eks. 3 til 4)- eller at få hastigheden sat op på et program- f.eks. P3 eller P5. Det frustrerer og ødelægger oplevelsen. Jeg ærgrer mig over at have brugt så mange penge på en maskine, der ikke resulterer i velvære.
Duer ikke rigtig for mig...
Thomas - 27. jan. 2021
Denne maskine duer ikke rigtigt for mig. Stand alone kan den ikke rigtig få mig over kanten, men den kan få mig tæt på. Jeg skal virkelig være stangliderlig, plus have audio/visuel stimulans før det rykker noget....og selv dér kan det sagtens tage en time. Den suger egentlig fint, men der er slet ikke bevægelse og fart nok på, selv når den kører i højeste gear. Jeg er nok bare for hærdet til at få det optimale ud af den. Den kan slet ikke måle sig med en sulten og legesyg kvinde der kan sit kram. Skal dog siges at når det endelig lykkedes, så er orgasmerne fantastiske og intense. Til gengæld er den rimeligt nem at bruge og rengøre. Man skal dog være opmærksom på at man kommer til at eksperimentere noget med at finde den rette mængde glidemiddel. For lidt giver selvsagt det modsatte af nydelse, og for meget nedsætter friktionen så meget at det bliver svært at mærke andet end suget. Forskellige sleeves med andre texturer kunne måske gøre en forskel, og en medfølgende varmestav ville også højne produktværdien. Alt i alt synes jeg personligt ikke at den er pengene værd, da den for mig ikke rigtig kan det den skal kunne. Men den kan sikkert være ganske glimrende for folk der er lidt mere sensitive.
Endelig en opgradering der spiller
dennis - 6. may. 2020
Som ejer af den første generation suck-o-mat, må jeg sige at dette produkt nu er meget tæt på perfekt. Den 1 gen. havde svært med at holde sig på penis, måske fordi sleeve var lavet af et lidt for blød materiale, der gjorde at hylsteret hoppede af en gang imellem. Dette kombineret med den ikke så kraftige 1. gen motor gjorde at den ikke sad stabilt. 1 gen. motoren havde det også med at støje på max indstilling - hvilket jo ikke er så godt, hvis det var en diskret solo tur man var ude efter. Den nye 2.0 motor er meget mere lydsvag og kraftigere. Den blev siddende på under hele test turen. Faktisk var den lige kraftig nok, hvor man med glæde kan få en mere blød oplevelse, ved at købe det reserve sleeve der findes til gen 1. (mener det ligge på ca. 250 kr.). Den nye motor og de ny programmer fungerer rigtig godt. Både med det nye og det gamle sleeve. Det er et sjovt legetøj, specielt fordi man kan ”køre uden hænder”. Fjernbetjeningen virker som den skal og den nye motor virker meget mere gennemtænkt og støjer minimalt. Bruger den både til solo leg, men også til bondage lege med partneren, hvor begge parter kan få noget ud af legen (Tease and denial). Nu mangler Suck-o-mat firmaet bare at sætte et af de nyere (lidt mere fast) sleeves på markedet som reservedel, skulle man være uheldig at slide det oprindelige op. God fornøjelse.
Pikken driller...
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget solidt produkt i høj kvalitet og relativt støjsvagt, hvilket er godt. De tilfældige gearmønstre fungerer bedst, men det bliver et meget langt drilleri, som man kan blive træt af, selvom det er rart. Jeg tror, de fungerer bedre på dem, der kommer hurtigt ... Jeg kan ikke rigtig følge med, og ingen rigtig tilstand passer mig 100%. Hvis de billigere varianter er svagere og lyder mere, bør du helt sikkert investere i denne, men for mig var det lidt af et spild.
Maskinoversat fra sinful.se

Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine 2.0

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
2.695,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS