Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Lovetoy Starter Kit var 1

Oversigt

Lovetoy Par Sæt er det perfekte sæt til jer, der vil eksperimentere med sexlegetøj og let bondage og dominans. Lovetoy Par Sæt indeholder hele 10 forskellige stykker sexlegetøj som I kan udforske hinanden med og nyde sammen. 

Med Lovetoy Par Sæt får I: 

En hjerteformet pisk til kærlige smæk. I piskens anden ende er der en blød og pirrende fjer, der er perfekt til kildende berøringer over hele kroppen. 

Et blindfold, der vækker jeres sanser og får berøringer til at føles mere intense, når de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og med dets elastiske strop, passer det til en omkreds på 49 – 76 cm.

To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne kan justeres i størrelse fra 13,5 cm. til 23 cm.

Et par lystkugler, der hver har en pirrende geisha kugle indvendigt som bevæger sig i takt med dine bevægelser. De 55 g tunge kugler har en diameter på 3 cm og på grund af deres glatte overflade og stroppen, er de nemme at føre op og tage ud.

Et pirrende vibrator æg med trinløse vibrationer, der styres med fjernbetjening. Ægget er 5,3 cm langt og har en diameter på 2,4 cm. Ledningen mellem ægget og fjernbetjeningen er 50 cm. lang.

En penisring med vibrator, der er meget fleksibel og passer mænd i næsten alle størrelser. Ringens vibrationer gør oplevelsen mere intens, når I nyder hinanden og han kan samtidig holde sin erektion længere.

En dildo vibrator med en bølget overflade og en diameter på 2,3-3,7 cm. Dildo vibratoren har trinløse vibrationer og den kan nydes både vaginalt og analt, så længe I er opmærksom på, at den nedereste "bule" fungerer som stopper, så den ikke smutter fra jer. 

Et fleksibelt og pirrende penis sleeve med dupper, der giver en mere intens følelse under samleje. Sleevet er 11,2 cm. langt og har en indvendig diameter på 3 cm.

En ergonomisk formet anal plug med håndtag, der kan bruges af både ham og hende. Anal plug’en er 2,5-3 cm. bred. 

To brystklemmer, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.

Alt dette kan I krydre med de kunstige rosenblade, for at sætte en romantisk stemning. Der skulle være nok at lege med i aften! OBS. Der medfølger batterier til penisringen, men ikke til dildo vibratoren (1 x AA-batteri) eller til vibrator ægget (2 x AA batterier).

MærkeTOYJOY
IndeholderRosenblade, Håndledsmanchetter, Sleeve, Brystklemmer, Vibrator, Butt plug, Vibrator æg, Bækkenbundskugle sæt, Penisring, Pisk, Blindfold
Indre Diameter (cm)2.1
Strækbar DiameterJa
Bredde (cm)5.5
Strømkilde3 x AA (Ikke inkluderet)
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Fjernbetjent, Vibration
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk
SKU13696
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En god blanding.
Vanessa - 12. dec. 2018
Købt dette sæt for ca. 1 år siden, og i dag er det yderste lag af plastikken/gummiet (?) begyndt at skalle af på dildo vibrator. Penis ring med vibrator: da vi satte den på hans penis, gik gummiet i stykker, vi trak vidst for meget i det. Vibrator med æg, er virkelig en fornøjelse. Kan også bruges på klitoris. Penis sleeve har vi aldrig tør bruge, fordi bekymringen er så stor over at den vil stramme for megrt, og ende med at hans penis bliver blå. Den er kun 3 cm i diameter. På trods af de negative oplevelser, så medfølger der en god blanding af produkter til at tilfredsstille hinanden. Er selv ret nybegynder indenfor onani og legetøj verdenen, og kan derfor ikke sammemligne med så meget andet.
Hmm!!
My - 19. oct. 2017
Det er med blandet følelser når denne æskes indhold bliver taget i brug!! Ægget gik simpelthen i stykker meget meget hurtigt (ledningen faldt ud) vibratoren bruger kamp meget batteri, men er fantastisk i nydelse og pasform, rosenbladende er kedelige og 'pisken' lidt for blød i 'håndtaget'.. men ellers tilfredstillende og rigtig god som begynder start-kit ?
Et fint lille sæt..
Susie - 1. aug. 2017
Lovetoy sætter er et fint lille sæt til et par der gerne vil prøve nye ting, men ikke vil betale en formue, for der er lidt af hvert i æsken :) Vi kan kun anbefal Lovetoy æsken.
Super godt startsæt
Tessie - 29. jul. 2017
Personligt er hverken sleeve eller bækkenbundskuglerne noget for mig - men det er en smagssag. :) Kuglerne er jeg ikke vild med, fordi der er en kant på mine, som jeg helst ikke vil prøve kræfter med, selvom det uden tvivl ville gå fint. Tror nu nok jeg får givet mig i kast med dem alligevel, nu jeg tænker mig om :) Penisringen med vibrationerne er et MUST under sex! Orgasmerne er fantastiske! Og alle de andre ting er blevet brugt flittigt - og vi har kun haft sættet i en uge ;) Jeg er STOR fan og vil anbefale ALLE med en trang til at prøve noget nyt dette sæt. Min mand er også ekstremt stor fan og vi har allerede bestilt flere produkter fra Sinful :) Materialerne er lækre, pakkerne er diskrete og der er kanon kundeservice, hvis du støder ind i problemer - på den ene eller den anden måde! :)
Lidt af det hele
Christina - 20. jul. 2017
Rigtig fint sæt med lidt af det hele. Dejligt nemt og sjovt at bruge. Rigtig lækkert til prisen.
Super frækt sæt.
Elskovsponyen - 13. jul. 2017
Rigtig godt sæt til prisen. Lækkert materiale
Rigtig godt
Konen - 20. feb. 2017
Rigtig godt og spændende sæt! Alle delene er skønne og dejligt materiale. Undtagen slevet, det er vi ikke begejstret over.
Udemærket udstyr til prisen
Conny - 8. jun. 2016
Det er et godt og nemt sæt at bruge. Den indholder mange forskellige gode dele, som fungere fint til begge parter.
Alt-i-én løsning
Nissen - 1. mar. 2016
Det er super lækre produkter og så nemt. Der er så mange ting, til så lidt! Min mand og jeg har stor glæde af det. :-)
Super startsæt fra Lovetoy
Mai - 1. may. 2014
Lovetoy sættet indeholder alt hvad du skal bruge for at komme igang med frække sexlege. Der er en lækker blid pisk der både kan smække og pirre, øjenbind, vibrator, dildo og meget andet. Kvaliteten er fin til prisen og sættet giver mulighed for en masse frække lege :-)

Toy Joy Lovetoy Starter Kit

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS