Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Satisfyer Satisfyer Double Plus var 1

Oversigt

Drømmer I om at smelte sammen i nydelsesfulde fælles orgasmer? Så kan I nu få masser af lege muligheder med den fjernbetjente udgave af den populære Double Plus Remote par vibrator fra Satisfyer.

Dens ergonomiske design stimulerer hendes G-punkt samt klitoris, mens hans penis også bliver fokælet af vibrationerne, når par vibratoren bæres under samleje.

Vibratoren har 10 effektive vibrationsniveauer, som I nemt kan skifte mellem via den trådløse fjernbetjening. Den er vandtæt, så I kan både nyde den i soveværelset og i badet.

Vibratoren er lavet af medicinsk silikone og har en silkeblød overflade. Den er desuden vandtæt og opladelig via medfølgende magnetisk USB-kabel.

Double Plus vandt i 2017 den prestigefyldte iF Design Award samt Red Dot Award.

MærkeSatisfyer
Produktvægt (g)54
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)8.5
Indførbar Længde (cm)6.9
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Strømkilde1 x CR2032 (Inkluderet), Magnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)60
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration, Batteridrevet
SprogSpansk, Russisk, Japansk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Tysk, Kinesisk
SKU18693
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint materiale, men dårlig at bruge
Trapper - 15. nov. 2022
Vi har tidligere anvendt den tilsvarende fra Wevibe, og haft stor glæde af den, den er til gengæld ret pebret i prisen, så vi købte denne i stedet. Desværre lever den slet ikke op til den anden. I missionærstillingen kommer manden meget let til at trykke på knappen med sit bækken, og konstant bliver der så ændret i vibrationerne eller den bliver slukket når det går allerbedst. Desværre et skuffende køb.
Super
Dxm - 17. mar. 2022
Superoplevelse
Ok
Tina - 28. feb. 2022
Et ok stykke legetøj - vi skal ha testet det ud i flere stillinger - i missionær var det en blandet oplevelse af den gled med ud indimellem. Men måske den er god bagfra? Eller i ridende stilling
Godt produkt, men passede ikke til mig
Tulle - 13. feb. 2022
Produktet er af høj kvalitet og virker som lovet. Vibrationerne er lette at indstille og der er noget til enhver smag. Dog kan jeg mærke at produktet ikke er lavet til mine proportioner, da den ikke kunne stimulerer begge steder på en gang. Ydermere er det ikke muligt for mig at bruge den i par sammenhæng, da der ikke ville være plads og maskinen ville ikke blive i samme position.
Ikke nogen god oplevelse.
Jewer - 19. jan. 2022
Kan ikke anbefales, ingen virkning for nogen af os.
Vibrator
Alias - 1. dec. 2021
Fin og tilfredsstillede for begge parter.
Mega lækker
Kvinde - 27. sep. 2021
Rigtig lækker vibrationer. Fungere rigtig godt med at give manden kontrollen. Larmer dog så meget at jeg ikke ville bryde mig om at have den på i offentligt rum. Den er lavet i noget solidt materiale og er nem at sætte op uden at den glider ned. Man kan godt lidt miste følelsen af manden hvis han ikke er velsignet med en kæmpe dolk. Til gengæld får begge parter glæde af vibrationerne der er kraftige og giver en vild orgasme
Ikke ret imponeret
:P - 25. jun. 2021
Jeg synes ikke den er videre god. Den falder hele tiden ud, i alle de positioner vi har prøvet. Vibrationerne er gode nok, men det er jo lige meget hvis den ligger ved siden af os i sengen. Den korte tid hvor den rent faktisk bliver inde, virker den spids i enden og trykker ubehageligt når min mand bevæger sig :(
Første adventsgave
Nieks - 6. dec. 2020
Vi fik bakset vibrator på plads, men ville smutte ud, hvis Ikke Q styrede den , men vi fik en god oplevelse. Tror vi for mange glæder af den
Min kæreste elsker den
L - 7. nov. 2020
Min kæreste (mand) valgte at købe denne, nok mest for min skyld, men når vi bruger den, er det sjovt nok mest ham der får noget ud af den :) Han elsker vibrationerne der er inde i mig, og det stimulere ham rigtig godt. Jeg synes dog den er svær at få til at ramme rigtig på mig selv, og derfor bruger vi den mest for hans skyld. derudover synes vi kun at den kan bruges i bestemte positioner, da den nem falder ud af mig. Knapperne på selve vibratoren sidder også lidt dumt, for den slukker nogle gange midt i den hele. Jeg er i ikke vild imponeret over den, men jeg elsker at min kæreste elsker den så meget :)

Satisfyer Satisfyer Double Plus

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
449,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS