BDSM Bur med Skillevæg

23,999.00 kr.

Leder du efter det perfekte bur, som kan bruges i mange sammenhænge? Så behøver du ikke lede længere, for dette BDSM bur med skillevæg har MASSER af muligheder for leg – endda med flere submissive ad gangen!

OBS

Langt de fleste af vores møbler laves på bestilling. Produktionen går i gang ved bestilling og produktionstiden er på max 40 dage. Sexmaskiner tages hjem på bestilling. Læs produktbeskrivelserne for mere information.

Kun på webshop ✔️

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få din ordre sendt i dag!

2 submissive i samme bur

Har du flere submissive? Eller har du flere puppies eller kittens? Så er dette bur uundværligt! Buret kommer nemlig med en praktisk skillevæg, således at du kan benytte det til flere på een gang.

Skillevæggen gør også buret perfekt til større fetish-arrangementer, da man er flere der kan benytte buret, uden at kende hinanden.

Komforten er også i højsædet, da det er et større bur og der medfølger en polstret bundplade. Det gør, at din submissive kan tilbringe længere tid i buret, uden ubehag.

Mulighed for at opdrage

Der er inkluderet praktiske hovedlåse i hver ende af buret. På den måde kan der både fodres og kæles, selvom man er indespærret.

Kombinationen af hovedlåsene og låsene om håndledet, kan være et godt værktøj, hvis dine pets eller submissive ikke kan opføre sig ordentligt. Ønsker du håndledslåse, skal dette tilkøbes (se under tilkøb, længere nede på siden).

Men det bedste ved buret, må være muligheden for at bruge en skillevæg. Skillevæggen kan sættes fast til tremmerne og opdele buret efter behov. Det vil sige, hvis din submissive er ordentlig, kan hun få hele buret – men er hun ulydig kan du begrænse hendes plads – lidt for lidt.

Skillevæggen gør det også utrolig nemt at have 2 submissive i samme bur, uden de skaber unoder eller indgår i leg. Skillevæggen begrænser dem og du bestemmer om de skal have lige meget plads – eller om der er en, der har fortjent mere plads end den anden.

Absolut et lækkert bur med massevis af muligheder.

  • Materiale: Stål og imiteret læder
  • Finish: Black powder coated (giver ekstra holdbarhed og finish)
  • Længde: 150 cm
  • Bredde: 94 cm
  • Højde: 101 cm
  • Vægt: 92 kg
  • Inkluderet i prisen: Polstret bundplade + skillevæg + hovedlåse

Tilkøb og ændringer

Den standard udgave er sort og har ingen yderligere omkostninger, end den viste pris.

Herunder ses priser på eventuelle ændringer eller tilkøb til vores BDSM bird cage. .

  • Metallåse til håndled – højt placeret på dør +1499
  • Metallåse til håndled – lavt placeret på dør +1499
  • Bundplade af metal: +1499
  • Ønsker du nogle af disse ændringer, så skriv det i kommentaren til din ordre. Herefter opretter vi et betalingslink på dine tilkøb.

Sexmøbler på bestilling

Alle vores sexmøbler laves på bestilling af vores leverandør. Der vil derfor være en større ventetid på dit BDSM Bur med skillevæg end på andre “normale” varer på shoppen. Der vil maksimalt gå 40 dage og sædvanligvis er det klar til at blive sendt hjem til dig, allerede efter 7-20 dage efter bestilling. Har du yderligere ændringer, kan der derfor forventes længere tids levering.

Track and tracenummer, vil naturligvis blive sendt til din e-mail ved afsendelse.

Se endnu flere flotte BDSM bure her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BDSM Bur med Skillevæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *